Welkom bij
Club Den Edel Waddinxveen

Sinds 1972 is Club Den Edel de meest complete sportclub voor Waddinxveen en omgeving. Voel je thuis op het moderne sportpark aan de Sniep. Royale trainingsruimten voor fitness, yoga en groepslessen, een luxe Club Spa en een sfeervolle Club Lounge maken het dé club om actief en gezond invulling te geven aan vrije tijd.

Club Den Edel is een lifestyle- en vitaliteitscentrum. Trainers, lifestyle coaches, personal trainers, fysiotherapeuten en cesartherapeuten helpen onze clubleden hun doelen te behalen.

Wat je doel ook is, ons enthousiaste team van professionals staat voor je klaar. Afslanken, fitter of sterker worden, ontspannen; het kan allemaal. Club Den Edel is 365 dagen geopend. In combinatie met onze Mywellness club app heb je als clublid 24/7 toegang tot jouw testgegevens, workouts en trainingsresultaten. De koppeling met lifestyle apps zoals FitBit, runkeeper en Apple Health maken dat de maximale ondersteuning krijgt om gezond en actief te leven.

Neem tijd voor jezelf of kom gezellig samen met familie en vrienden. Club Den Edel beweegt je. Welkom!

De club ervaren?

Bij ons word je ontvangen met een glimlach! Wij zorgen voor een prettige, schone en veilige omgeving zodat jij jouw doelen kunt realiseren. Eerst ervaren of ons aanbod aansluit op jouw behoeften? Kom gerust langs voor een proefles waarbij je gelijk kennismaakt met ons en onze mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

Je bent van harte welkom, ook bij al onze andere exclusieve sportcentra.

Dagpas aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Sniepweg 13h

2742 AR Waddinxveen

Openingstijden

  • maandag t/m vrijdag 08:00-22:00
  • zaterdag & zondag 08:00-15:00

Aanbod