Op 12 mei, tijdens de internationale dag van de verpleging, vond in Nederland en België de aftrap plaats van de landelijke actie ‘Sportscholen bedanken de Zorg’. Met de actie bedanken fitnessprofessionals het zorgpersoneel van ziekenhuizen voor hun bovenmenselijke inspanningen in het afgelopen corona-jaar. De fitnessbranche maakt zo een diepe buiging en biedt aan medewerkers van ziekenhuizen een vitaliteitsvoucher aan.

Waarom?

De ic afdelingen en verpleegafdelingen in ziekenhuizen zijn overvol. Voor het zorgpersoneel is het alle hens aan dek. De ovaties van het eerste moment zijn verstomd. Het zorgpersoneel verdient juist nu applaus en een steuntje in de rug. Sportscholen willen ze dat graag geven.

Net als de medewerkers in ziekenhuizen staan fitnessprofessionals voor ‘vitaliteit’. In de strijd tegen overgewicht, diabetes, spierkrachtverlies en andere leefstijl gerelateerde aandoeningen spelen de sportscholen een belangrijke rol. Zij ontlasten daarmee de zorg en geven zorgprofessionals de ruimte en lucht om te kunnen doen waar zij goed in zijn. Het leveren van zorg aan iedereen die dat nodig heeft!

Wat?

Sportscholen ‘zetten de deur open’ voor zorgmedewerkers. Onder het motto ‘Sportscholen bedanken de Zorg’ tonen ze hun betrokkenheid en dankbaarheid voor de extra inspanningen die in ziekenhuizen geleverd worden.

Juist nu is het van belang dat zorgmedewerkers verantwoord bewegen, gezond eten en ontspannen. Fitnessprofessionals bieden daarom graag een helpende hand.

Zorgmedewerkers van ziekenhuizen krijgen een vitaliteitsvoucher met een uitnodiging om kennis te maken met de mogelijkheden in de sportschool of studio.

Aanmelden als zorgmedewerker

Werkzaam in een ziekenhuis? Ontvang jouw vitaliteitsvoucher! Bekijk het overzicht van alle deelnemende sportscholen. Klik op de sportschool waar jij jouw vitaliteitsvoucher in wil wisselen en vul het formulier in. De sportschool neemt contact met je op om een afspraak in te plannen.

#sportscholenbedankendezorg

Aanmelden als sportschool

Ben je sportschoolhouder of eigenaar van een dansstudio, yogastudio of ander beweegcentrum en wil je ook graag een vitaliteitsvoucher aanbieden aan ziekenhuismedewerkers?