Mark, wij helpen je heel graag om Nederland weer fitter te maken

Beste Mark,

Wij hebben enorme waardering voor je betrokkenheid bij de gezondheid van de mensen in ons land. Wij herkennen dat gevoel, mensen gezond en fit houden en maken, “daar zijn wij van”. Onze bijdrage aan die gezondheid is van onschatbare waarde. Helaas kunnen wij als professionele sport- en fitnesscentra deze bijdrage nu niet leveren omdat wij gedwongen gesloten zijn.

Uit onderzoek blijkt dat de lockdown tot meer stress en een ongezondere leefstijl leidt. Ongeveer de helft van de mensen is niet in staat om zonder externe hulp de levensstijl te veranderen waarmee het middel erger dan de kwaal dreigt te worden.

De voordelen van fitness voor de gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, staan onomstotelijk vast en worden onderschreven door onder andere de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO).

Wij zijn klaar en voorbereid om de deuren te openen in de anderhalve meter samenleving. Hiervoor hebben wij alle benodigde veiligheidsmaatregelen getroffen waarmee onze 3 miljoen leden gecontroleerd weer aan hun gezondheid kunnen werken.

Open daarom een onmisbaar onderdeel van de preventieve zorg, open de fitnesscentra. Juist in het belang van de gezondheid.

Namens álle fitnesscentra en fitnessbeoefenaars in Nederland,

De Vereniging van Exclusieve Sportcentra

Ervaar een Exclusief Sportcentrum

Ervaar hoe het is om te sporten bij één van onze 111 aangesloten Exclusieve Sportcentra. Je bent zeer welkom! In deze tijd vanuit je eigen huis waarbij we je met alle online mogelijkheden helpen aan jouw fitheid en vitaliteit te werken.

Onze
100
locaties

Vind de club bij jou in de buurt. Als lid van een Exclusief Sportcentrum heb je toegang tot álle vestigingen.