Welkom bij
Trifora Sports & Health Club

Trifora Sports & Health Club is een club met een unieke mix aan faciliteiten. Fitness, groepsles, tennis, wellness en alle ondersteuning voor een vitaler leven. Wij geloven dat alles draait om balans. Regelmatig sporten, voldoende ontspannen en gezond eten. En daarmee gaan we jou helpen!

Wil je fitter, slanker of juist sterker worden? Vanaf de intake nemen wij jouw doelstelling heel serieus. Na een persoonlijke kennismaking met een van onze fitcoaches ontwikkelen wij samen een plan. Dat plan begint met een trainingsplan. Dat kan individueel of in groepsverband zijn. Naast dit trainingsplan coachen wij je op het gebied van voeding en gewoontes. Door deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat je het maximale resultaat uit jouw inzet haalt.

De club ervaren?

Bij ons word je ontvangen met een glimlach! Wij zorgen voor een prettige, schone en veilige omgeving zodat jij jouw doelen kunt realiseren. Eerst ervaren of ons aanbod aansluit op jouw behoeften? Kom gerust langs voor een proefles waarbij je gelijk kennismaakt met ons en onze mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

Je bent van harte welkom, ook bij al onze andere exclusieve sportcentra.

Dagpas aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Kotkampweg 65

7531 AS Enschede

Aanbod