Als lid van een Exclusief Sportcentrum staat u centraal! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. Wij geven u de aandacht die u verdient.

Wij bieden u de garantie van onze zes zekerheden:

Wij ontvangen u met een glimlach
Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij u altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien u namelijk heel graag en dat voelt u!

Wij kennen u als persoon
Bij ons krijgt u een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie u bent en wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij uw verwachtingen waarmaken.

Wij geven u positieve energie
Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor u klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat u het naar uw zin heeft.

Wij stimuleren u om uw doel te behalen
Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor u de juiste, de beste en de prettigste training is om uw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt u begeleid door instructeurs met de juiste kennis.

Wij bieden u een plezierige, veilige en schone omgeving
Uw gezondheid en welbevinden staan centraal! De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

U bent welkom bij alle 100 Exclusieve Sportcentra
Wij vinden het belangrijk dat u kunt blijven sporten. Ook als u niet in de buurt van uw eigen sportcentrum bent omdat u bijvoorbeeld een weekendje weg bent. Als lid heeft u toegang tot álle 100 aangesloten sportcentra.